Sajam venčanja u Beogradskoj Areni

5/30/2010 0 Comments


U Beogradskoj Areni se 12. i 13. juna 2010. godine održava “1. Beogradski sajam venčanja.

Sajam venčanja se, naravno, već duže vremena održava u Beogradu, međutim, ove godine prvi put pod ovim imenom i pod pokroviteljstvom Grada Beograda, pa pretpostavljam da ga je zato organizator nazvao prvi beogradski.

U svakom slučaju, kao i na prethodnim sajmovima moći ćete da pronađete sve što Vam je potrebno za venčanje na jednom mestu. Ovo je idalno vreme za parove koji prave venčanje u letnjoj i jesenjoj sezoni, pa ako spadate u iste, preporučujem da posetite sajam.

Sajam venčanja se održava u 68 VIP loža Arene.

Nedelju dana pre sajma, u nedelju, 6. Juna 2010. u Srbiji se po prvi put održava “Trka u venčanicama”.



Trka se održava u centru Beograda, pravo učešća imaju sve pripadnice lepšeg pola bez obzira na broj godina. Haljine za učesnice su besplatne, a možete trčati i u svojoj venčanici (što ne preporučujem ako još niste obavili venčanje).

Takođe, ako pripremate venčanje uskoro, preporučujem Vam da zaobiđete učešće u ovoj trci, budući da trčanje u venčanici i cipelama sa gomilom drugih žena koje su takođe u venčanicama i cipelama, čak i pored dobre organizacije nosi određeni rizik povređivanja, a verujem da Vaše venčanje iz snova ne obuhvata gips na nozi (mada, sve može da se napravi da bude romantično i posebno).

S druge strane, ako ste već obavili venčanje, spremate venčanje tek za par meseci ili čak ni ne pomišljate još na venčanje, a voljni ste za jedan ovakav izazov, samo napred!