Sajam venčanja “Wedding Weekend” 2011. u Beogradu

2/04/2011 0 Comments



Za vikend, 11, 12. i 13. februara 2011. godine se održava još jedan sajam venčanja. Ovo je deseti, jubilarni, sajam venčanja  u organizaciji magazina “Venčanje”.

Sajam se održava u hotelu Hyatt Regency u Beogradu, a radno vreme sajma je 10-21h. Cena ulaznice će biti 200 dinara. Organizator sajma je najavio oko 100 izlagača koji će predstaviti svoju ponudu.

Pored raznovrsnog izbora novih i klasičnih venčanica i muških odela domaćih i svetskih kreatora, elegantnih cipela, glamuroznog nakita itd. moći ćete da pronađete i sve ostalo neophodno za vaše nezaboravno venčanje uključujući i restoran prema svojim potrebama, profesionalnog fotografa, dekoratera i sve one ostale sitnice bez kojih venčanje ne može da prođe.

Prve večeri sajma, u petak 11. februara, se održava revija venčanica “Poznate dame u venčanicama” gde će neke naše poznate medijske ličnosti prvi put prošetati u venčanici. Revija je zakazana za 20h. Više detalja u vezi ovoga ćemo poslati putem email-a kada ih dobijemo od organizatora (da biste dobili mejl, potrebno je da budete registrovani na naš informator).



Tokom sva tri dana sajma, na izložbi “Bidermajer dani” biće predstavljeni najromantičniji i najinteresantniji bidermajeri renomiranih cvećara.

Pored prethodno pomenute izložbe, u subotu i nedelju (12. i 13. februara) imaćete priliku da uživate u izložbi najmaštovitijih svadbenih torti “Cake days”.

Zbog svega ovoga, ako pripremate venčanje u 2011. godini, obavezno posetite ovaj sajam.

Ispod možete da pogledate kratak video prilog sa prošlogodišnjeg sajma u Hajatu kao i specijalnu najavu malog Miše koju možda nećete razumeti, ali mislim da će vam se dopasti.

http://youtu.be/eE725sKtp24

Ako imate neko pitanje, komentar ili dodatnu informaciju vezanu za sajam, napišite komentar ispod.

0 komentara: