Prvi sajam venčanja u 2013.

2/04/2013 0 Comments




"Wedding Weekend" je sajam venčanja koji živi već 12 godina. Karakterišu ga veliki broj izlagača i raznovrsna ponuda.

Ove godine se održava 15, 16. i 17. februara 2013. (petak, subota i nedelja) u hotelu "Hyatt" na Novom Beogradu. Možete doći tramvajima 7, 9, 13, autobusima 16, 65, 75, 77, 95 itd, automobilom ili peške ako stanujete blizu.

Radno vreme je od 10-21h. Cena ulaznice uz koju se dobija magazin "Venčanje" je 300 dinara .

Šta na sajmu venčanja možete da vidite i kupite?

Možete da probate i kupite venčanicu (glamuroznu ili jednostavnu), muško odelo (crno, belo, roze... dobro, možda ne baš roze, no nikad se ne zna), cipele (lepe, elegantne, udobne ili manje udobne), burme, nakit i još puno toga.

Fotografi će probati da vas ubede svojim fotkama, albumima i wedding book-ovima da baš njih odaberete, videografi svojim "full HD" video snimcima i filmskim efektima prikazanim na ogromnim televizorima (ako porazgovarate i raspitate se o cenama pomenuće blu-ray i objasniće vam šta to znači), poslastičari tortama i kolačima, dekorateri romantičnim dekoracijama, laticama ruža i svećama.

A poznate pevačice, glumice, sportistkinje i TV voditeljke prošetaće najglamuroznije venčanice na "Reviji javnih ličnosti u venčanicama" koja se održava u petak (15. februara) u 19h.

Zato, bilo da planirate venčanje u 2013. godini ili samo želite da budete u toku sa trendovima naše i svetske industrije venčanja, preporučujemo da posetite "Wedding Weekend".

Organizator "Wedding Weekend-a" je magazin "Venčanje".