Uslovi

10/31/2017 0 Comments

SAJAMVENCANJA.COM (u daljem tekstu sajt) posetiocima nudi informacije o sajmovima venčanja koji se održavaju u Srbiji i okolini, savete vezane za pripremu venčanja kao i newsletter koji se šalje putem email-a posetiocima koji se za to registruju. Pored ovoga, sajt nudi mogućnost organizatorima sajmova venčanja i sličnih manifestacija da ih najave na sajtu.

Ništa od sadržaja na SAJAMVENCANJA.COM ili poslato sa nekog od zvaničnih email adresa ne predstavlja legalni ili profesionalni savet.

Korišćenjem sajta slažete se i prihvatate sledeće uslove i napomene za koje zadržavamo pravo izmene po potrebi i bez prethodne najave:  1. Slažete se da nećete koristiti SAJAMVENCANJA.COM za bilo kakve nelegalne aktivnosti.

  2. Stavljeno vam je do znanja i slažete se da su sadržaji pristupačni na SAJAMVENCANJA.COM, a koji između ostalog uključuju fotografije, dizajn i tekstove zaštićeni autorskim pravima i njihovo korišćenje je ograničeno ovim dokumentom. Korišćenje pomenutih sadržaja sajta za bilo koju svrhu bez pismene dozvole je strogo zabranjeno.

  3. SAJAMVENCANJA.COM ne garantuje (bilo direktno ili implicitno) tačnost informacija i odsustvo grešaka u sadržajima sajta i email-ovima. SAJAMVENCANJA.COM ne garantuje da će sajt ili server na kome se sajt nalazi biti bez virusa ili bilo čega drugog što bi moglo da bude štetno po posetioce. SAJAMVENCANJA.COM ne garantuje da će bilo kakvi defekti nastali korišćenjem sajta biti ispravljeni/nadoknađeni. Kao posetilac, prihvatate punu odgovornost za sve rizike asocirane sa korišćenjem sajta.