Privatnost

11/09/2017 0 Comments


Koje informacije SAJAMVENCANJA.COM (u daljem tekstu sajt) prikuplja od posetilaca na sajtu i na koji način to radi?

SAJAMVENCANJA.COM kontaktira samo pojedince koji to izričito zahtevaju kao i pojedince koji se prijave na neki od naših besplatnih elektronskih biltena ili su kupili neki od naših proizvoda tj. koriste neku od naših usluga.

SAJAMVENCANJA.COM od ličnih podataka prikuplja e-mail adresu za registraciju na neki naš elektronski bilten i u nekim slučajevima ime i adresu.

Kako koristimo ove podatke?

Ovi podaci se koriste za interne marketinške svrhe. SAJAMVENCANJA.COM ne prodaje, razmenjuje niti objavljuje vaše lične podatke (ime, adresa, e-mail adresa itd.) Vaši lični podaci se ne daju na uvid trećim licima ili firmama.

Što su kolačići (cookies) i kako ih koristimo?

Kao i mnoge druge komercijalne web stranice, neke od naših web stranica koriste standardnu tehnologiju zvanu "kolačići" (cookies) radi prikupljanja informacija o tome kako se koristi naš sajt. Kolačić je mala tekstualna datoteka podataka koje internet pregledač (internet browser) čuva na tvrdom disku (ako Vaš internet pregledač to dozvoljava) tako da se kasnije mogu ponovno koristiti kako bi vas sajt identifikovao tokom sledeće posete. Kolačići su dizajnirani kako bi pomogli da korisnikov internet pregledač bude prepoznat ako je korisnik već bio na sajtu i eventualno uštedi vreme posetiocu kako ne bi morao da unosi neke podatke više puta. Kolačić ne može da prenese virus niti da preuzme lične podatke sa računara posetioca.

Kako čuvamo Vaše podatke?

Vaši podaci se čuvaju na serveru koji se koristi za distribuciju naših elektronskih biltena i mogu im pristupati ovlašćena lica koja upravljaju tim serverom kao i administratori SAJAMVENCANJA.COM  zaduženi za slanje biltena.

Svaki elektronski bilten/newsletter poslat od nas sadrži odjavni, "unsubscribe" link. Možete se odjaviti sa našeg elektronskog biltena bilo kada tako što kliknete na ovaj odjavni link i potvrdite odjavu. Takođe, možete da nas kontaktirate na info@sajamvencanja.com kako biste promenili svoje podatke.

Napomena

SAJAMVENCANJA.COM  može promeniti ovde navedenu politiku privatnosti po svom nahođenju i bez najave. Ako bude potrebno ažurirati politiku privatnosti, objavićemo promene na ovoj web stranici. Ovaj dokument je kreiran 13. oktobra 2012. godine.

Ako imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi naše politike privatnosti možete da nas kontaktirate na info@sajamvencanja.com