Peti sajam venčanja "Belgrade Wedding Show"

9/25/2014 0 Comments



Tradicionalni "Belgrade Wedding Show" sajam venčanja će se održati u organizaciji časopisa "Reci Da" 6. i 7. decembra 2014. od 10 do 20h. Sajam se kao i prethodne godine održava u luksuznom beogradskom hotelu Metropol Palace (Bulevar Kralja Aleksandra 69). Ulaznica je 200 dinara.

U okviru izložbenog salona biće predstavljeni najnoviji modni trendovi za sezonu venčanja 2015. Izlagači će predstaviti aktuelne modele venčanica, muških odela, cipela, burmi itd.

Svoje kreacije će predstaviti mladi modni dizajneri Predrag Đuknić, Tijana Todorović i Mirjana Vujčić. Kristina Bekvalac će predstaviti prvu kolekciju venčanica "Different Bride", a Boško Jakovljević novu kolekciju muških odela, koju je ekskluzivno kreirao za Martini Vesto.

Pored navedenih odevnih i ukrasnih predmeta, na sajmu ćete moći da pronađete i rezervišete restoran, angažujete fotografa, limuzinu, dekoratera itd. ili ćete jednostavno pronaći stručnjaka koji će sve to da obavi za vas.

U subotu, u 13 časova, održaće se tribina o promeni prezimena nakon venčanja. O ovoj temi će govoriti uspešni ljudi iz javnog života, kao i jedna od najpopularnijih matičarki u Beogradu, Gordana Zorić. Moderator tribine je Danijela Buzurović.

Tema ovogodišnjeg sajma i propratnog programa je spoj naše bogate tradicije i modernog stila venčanja što će biti predstavljeno kroz izložbu "SAVRŠEN TRENUTAK". Akcenat ove izložbe je na izloženim venčanim haljinama dama sa javne scene Srbije sa jedne strane i  fotografija građanskih venčanja s kraja 19. i početka 20. veka sa druge strane.  Izložba se organizuje u saradnji sa Muzejom Vojvodine.

Ako spremate venčanje u 2015. godini, obavezno posetite "Belgrade Wedding Show".